Ти у мене тільки не закохуйся,
Не для тебе доленька моя,
Не для тебе розплітаю коси я,
Під вечірні трелі солов'я.
Не з тобою проводжаю сонечко,
Не з тобою … Я чужа весна.
Я чужа… Чужа я, чуєш, долечка,
Не одна я, знаєш, не одна…
І мені у ліжко інший зранечку,
Подає у чашці теплий чай…
Не шукай в мені свою коханочку …
Я твоя не стану, не чекай…
Ти у мене тільки не закохуйся…
Ой, яка гірка моя печаль…
Не для тебе розплела вже косу я…
Ми раніш не стрілися, на жаль…
напевне ці почуття будуть ятрити ще більше, ніж того, хто закохався.
Марічка :) відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Любов, то завжди Дар Божий
І завжди вчення, і завжди досвід 💝💘
Часом, печальний і гіркий, проте,
поки серця наші здатні на любов,
то і ми, доти живі 💖
Бажаю Вам щирої, взаємної
і натхненної любові ! ❤️😊