Ми зустрілись з тобою в саду,
Коли небо нам кидало зорі.
Ти поклич я до тебе прийду,
В ніжну весну таку неозору.
А довкола квітує знов сад,
Линуть пахощі дивні від нього.
Цвіт лягає немов снігопад,
Застеляє коханим дорогу.
Приспів:
Цвіт летить, цвіт летить, цвіт летить,
Пелюстки нам під ноги кидає.
Цвіт летить, цвіт летить, цвіт летить,
Хай розлука дороги не знає...
Зародилось кохання святе,
Шовковисте неначе пелюстки.
Берегло і тебе і мене,
Загортало у ситцеву хустку.
Хоч торкались до нього вітри,
Та ніколи воно не здавалось.
Найдорожчим для мене був ти,
Я у тебе любов закохалась.
Приспів:
Ти для мене мов сонячний день,
Ти проміння, що ніжно торкає.
Солов'ї нам співають пісень
І той день видається нам раєм.
Не страшні нам холодні дощі,
І не будуть страшними морози.
Гріють нас почуття у душі,
Й на очах не з'являються сльози...
Приспів: