Вже білий вальс танцює хуртовина,
Зима лютує , падають сніги,
А я дивлюсь у даль-життя стежина...
Я згадую прожиті всі роки.
Ті буревії,сонце й зорепади,
Сніги по пояс,злісні ті вітри.
Ми, не боялися громів і градів ,
Мороз рвав душу-ми раділи всі.
А скільки того холоду п"янкого,
Все падало на нас у буревій,
Самі собі проклали ми дорогу,
А сніг паде і нова заметіль...
17.01.2019р. І.І.Пилипів.