Гори високі
Синьооке поле.
Гуляють вітри по степам.
Батька Дніпра хвилі здіймають.
Співають птахи.
Квітучі лани.
І як не кохати, -
Садок коло хати.
Колише колосся
Синєє небо.
Душа не болить.
Серце співає.
…я вдома
…ми браття
Єдина родина
В любові і щасті –
Ми Україна!