Перший раз ,перший раз ,я пішла у перший клас,
З квітами в одній руці, з посмішкою на лиці!!!
В юбці модній ,блузі білій я іду до школи сміло!
Буду віршика читати і таночок танцювати!
Я тепер вже – першачок і у школі-новачок.
І по дзвонику швиденько я сідаю на урок.
В очі вчительці дивлюся й вірю,що чомусь навчуся.
Вчителька - найкраща в світі! Будуть всі щасливі діти!
Школа-нова і сучасна,світла і простора й класна!
І директор-вищий клас! Зустрічає ранком нас.
Ми-майбутнє України ,будемо старатися,
Для родини й Батьківщини – відмінно навчатися!
05.09.2018р.
ХАЙ ЩАСТИТЬ УСІМ ДІТЯМ УКРАЇНИ!!!
МИРУ,ЛЮБОВІ І ТВОРЧИХ ЗЛЕТІВ!
/ на світлині -онука авторки Єва ; фото з мобільного /