I. Коли час важкий тебе раптом зловить,
До мудрості увись злітай.
Моя віра лиш промовить,
- і нехай.
Огорнутий пітьмою,
Мені промінь світла простягай.
Він засне зі мною,
- і нехай.
Приспів:
І нехай (4 рази)
Він засне зі мною,
- і нехай.
II. Коли розбилось серце вкрай,
Цей сірий світ за все пробач.
Вір у себе і не плач.
І нехай.
В розлуці рук не опускай,
Завжди є шанс вернуть любов.
Відчути щастя знову,
і нехай.
Приспів:
І нехай (4 рази)
Відчути щастя знову,
- і нехай.
III. І навіть в хмарну ніч благаю,
Світлом ти мене осяй.
Світи мені до завтра,
і нехай.
Мелодія зі сну прорветься,
Мати Божа скаже, - "Знай.
Відповідь знайдеться.
І нехай."
Приспів:
І нехай (4 рази)
Відповідь знайдеться.
І нехай.