(О.С. присвячується)
Моїй землячцi, що в своїй душi
Мистецтва нiжну музу зберiгає
I досi в тiй, вже рiднiй, чужинi
Сiм нот небесних в руки укладає
Навчає, як вiдчути доброту
Та вiднайти її в чарiвних звуках...
А часом й власну сховану журбу
Вiдплакати у чорно-бiлих кроках...
А в пам.ятi моїй ще й дотепер
Звучить мелодїй мова ( не англїйська!),
Вїдтворюють її з сердець-озер,
В руки чотири Сп...на й Ла......ка!
06.10.2015 Португалїя