Тебе віднайду на окраїні снів і галактик,
У безвісті всесвіту, серед сузір`їв чужих...
Я мрійник, дивак, а іще невиправний романтик,
І серце заплуталось: видих зробити чи вдих?..
Тебе дочекаюся десь на межі світостворень!
Я знаю: відчуєш, я знаю: ти прийдеш колись,
Бо це вже було, світ складається з безліч повторень,
Де ми вже були, і прощались, й зустрітись клялись...
Знайду і залишусь назавжди в твоєму полоні,
Тебе відшукаю у таїні світобудов!..
Ти просто прийдеш, станеш сонячним світлом в долонях,
Моєю святою основою всіх молитов!
А все буде добре,мрійнику...І мрії збуваються,потрібно вірити. Прийде...нехай колись... (а світ таки складається з безліч повторень,не можу не погодитись)З розумінням і теплом !!!
Настільки гарно й натхненно, що, вже вкотре перечитуючи, просто посміхаюсь, і на душі тепло-тепло. Ваші вірші неймовірні!!! Дуже вдячна за такі позитивні емоції!
І мрійник, дивак...ти і справді невиправний романтик!...чарівник, і фантазер...з дивовижно глибокою і щирою душею!❤❤❤ТОЛЮ люблю вірші твої, всім серцем!