Знов перший сніг танцює білий вальс
У парку поміж кленів і каштанів,
А я стою – і думаю про Вас,
Про те, як посміхалися востаннє.
Приспів:
А сніг нагадує
Наш перший вальс-бостон,
А сніг все падає,
Хоча і не сезон.
А сніг нагадує -
Щасливі ми були,
А сніг все падає,
І біло навкруги.
Ви зігрівали руки у руках,
Я пам’ятаю Ваші губи, подих.
А на відкритих парку вітражах
Ескізи віртуозні сніг виводить.
Хоч не зима, а знову сипле сніг,
Та я його не зустрічаю радо.
Без Вас у парку холодно мені,
А сніг все пада, падає і пада...
05.11.2016р.
Дякую, Сергійку!
Писала не вірш, а таки пісню, хоча зовсім не уявляю, яка у цієї пісні музика
А ти? Була би рада, якби ти був автором музики до цієї пісні!