Коли наступає осінь,
природа змінює стиль -
вона заплітає косу
і пише сумні листи.
Її не влаштовує сонце:
яскраве, жовтаве, ясне.
Постука дощем у віконце
і тихо укриє плащем.
І майже завжди сумна,
і ніжність ховає за грозами.
Осінь – це пляшка вина,
і він на порозі з мімозами.