Життя – любов, дарована нам Богом,
То ж нею насолоджуйся у нім.
Життя – терниста і важка дорога,
Іди шляхом і чесним, і прямим.
Життя – краса. Милуйся, друже, нею.
Життя – це мрія, то ж здійсни ЇЇ.
Хай буде воно піснею твоєю
У радості, у горі, боротьбі.
Життя – це скарб, то ж бережи його.
Життя – удача, відшукай цю мить,
В нім не втрачай обов’язку свого,
Нехай обов’язок лише добро творить.
Життя чудове – не губи й краплин,
А стережи, немов зіницю ока.
Життя – це таємничий твій трамплін,
Не бійся незнайомого висока.
Життя – це виклик, то ж приймай його,
Хапай свій шанс і скористайся ним,
І виконай призначення своє
Перед обов’язком високим і святим.