Цифри, саме вони в більшості випадків дозволяють виміряти результат. Ти підріс на 10 см за останній рік, чи схудла на 10 завдяки неймовірній дієті за півроку. В школі та навчальних закладах результат наших знань оцінюють теж цифрами. І ось успішні відмінники, йдуть на роботу, де обіймають діаграми, виконують поставлені плани, та складають прогнози у цифрах. Все частіше люди бачать відносити теж у цифрах… «Я з нею вже 2 роки, витратив безліч коштів та щось і такому форматі»…І досить часто тобі звісно якщо ти не виконуєш поставлених цілей, планів кажуть, друже ти аутсайдер. Я коли чую такі слова, лише усміхаюся. Скажіть як можна в цифрах оцінити допомогу співробітнику, тепло від сказаних слів у необхідну мить, чи користь від проведеної командної роботи в яких ви гартували дух колективу???
Справедливо когось критикувати за результат, коли всі операції виконує лише одна конкретна людина. Однак коли на процес впливають безліч факторів, в тому числі погода, людський настрій, та різний рівень професіоналізму твоїх колег така оцінка помилкова по своїй суті.