обійми її ніжно,за талію
ці обійми хай будуть до сліз
нехай буде вона останньою
й почуття-запашніші меліс
обійми її ніжно та лагідно
і відкинь всю цю гіркість в очах
зрозумій,поведи себе з нею ти гідно
хай не б"ється ночами в сльозах
обійми її ніжно та люблячи
нехай знає,що лише вона
зачепила цю душу, голублячи
і люби ти її обійма
обійми і замовкни на мить
хай відчує любов цю в словах
що із уст вже так довго манить
нехай навіть не згадує страх
обійми-зачинив від проблем
нехай линуть і йдуть вже подалі
хай небуде ніколи дилем
нехай бачить лиш очі кохані
обійми,обійми не в словах
обійми її ніжно руками
нехай радість буде на устах
і сховай ти подалі від драм
обійми і повір-лиш вона
всю себе лиш віддасть без вагань
зрозумій,що вона лиш одна
та єдина,що варта зізнань