Приємне для мене очікування,
Очікування прекрасного.
Не милуватимусь більше квітами,
Не побачу більш неба ясного.
Зірок споглядати не буду,
Хоч досі їх безліч на небі.
Я літа цього не забуду,
Та все ж так чекаю на тебе…
Холодна,примхлива,неясна
Твій подих холодний приспав увесь ліс.
Та для мене ти завжди прекрасна,
Не було б тебе не раділи б весні.
Знай я досі чекаю,
Коли випаде білий сніг.
Та поки маєш ти бути благаю -
Не забирай його з-під наших ніг.
29.10.13