Закриваю заплакані очі...
Засинати важко без тебе.
І довгими стали весняні ночі,
Бо ти десь далеко без мене.
Прокидатися геть не хочеться,
Коли знаю, що не в зоні мобільний.
Хоч ранок промінням лоскочеться,
Часу плин здається таким повільним!
А ще ж трішечки треба чекати.
Засинати без тебе і прокидатися.
Над усе треба Бога благати,
Щоби ми змогли не зламатися.
Мій коханий, я знаю, що зможемо.
Ми сильнішими станемо так.
Цю війну неодмінно переможемо,
Майоріти буде синьо-жовтий стяг.
28.03.15