більше слів. більше емоцій. гуляй по нічному місту. кохайся у зоряному небі. мрій про щасливе майбутнє. живи тими мріями, бо інакше жити просто стане не цікаво. говори тихо. смійся голосно. люби довго. одягайся тепліше. обнімайся сильніше. цілуйся палкіше. живи. живи. живи. про це пише людина, котра не гуляє по нічному місту. не кохається у зоряному небі, трошки мріє про щасливе майбутнє. як не дивно, говорить тихо й сміється голосно. на жаль, не любить. звичайно, одягається тепліше. не має кого обняти й поцілувати. й напевно, просто живе. живе. живе.