з кожним разом я все більше оголююсь. ні, не в прямому сенсі, оголитися я встигла при нашій другій зустрічі. ти повільно роздягав мене. тобі було все рівно на мої почуття/відчуття. все було тільки заради твого задоволення, повторюся, ТВОГО задоволення. моє лібідо взяло верх над здоровою частиною мозку. й я віддалась тобі. а тепер я ГОЛА сиджу перед тобою й розказую про свою маму, котра вже «так хоче внуків», а ти так мило посміхаєшся і кажеш: «хоч якесь бажання твоєї мами здійсниться»