Я не можу кинути курити
Або не хочу.
Мої легені потребують нікотину а серце хоче диму.
_____________________________________________
Оманлива насолода якою я живу,
Що змиває гіркий смак поразки
Тепер викликає в мене тільки гіркоту
Ну і ще, інколи, відразу.
Пачка в день - і це нормально.
Ще пачка ніччю - перебрав.
Зате, накидані слова на картку.
Думок нема. Мабуть я спав.
Проте і снів не пам'ятаю.
Лиш терпкий присмак диму в роті.
Чому ж тепер мене ти не спасаєш?
Сигарета смішно дотліває.
Беру нову. Усюди попіл...