"Не спиш? Тоді цей вірш для Тебе
Для того, хто лежить у темноті
Хто думає, що замкнені всі двері,
Хоча насправді двері лиш одні.
Не спиш? Твої думки літають
І тягнуть тіло за собою в височінь
Покинуть сірі рамки цього краю,
Знайти їжу для майбутніх сновидінь.
Я, справді, знаю як це важко
Зі спогадами бути віч-на-віч
Через давно забуті помилки полізти в пляшку
Бо сни не йдуть в цю кляту ніч.
Заснув? Я знаю. Молодець.
І посмішка не сходить з Твоїх вуст
Якусь, насправді, добру річ згадав Ти під кінець
Я теж посплю, і довго вже не одозвусь."