І знову йдуть по "телеку" новини...
Все пройнято печалями війни.
Чи ми діждемось мирної години?
Чи вернуться додому всі сини?
На ці питання, мабуть, лиш мовчання...
Та і воно, вже надто говірке.
А от цікаво, як щодо карання?
Чи тим, що у ВР питання це нудне?
Нам вже набридло знову це терпіти!
Ми ж не воюємо за владу! - За народ!
Ми всі уміємо свободою радіти,
Але її нема без горя й перешкод.
Свобода не потрібна лиш тим хлопцям,
Які воюють, боряться, вмирають!
Наша земля у руки йде убивцям,
А у ВР питання про "бюджети" знову розглядають.
19.01.15