І вкотре ніч,
Я хочу тобі написати
Зачепети хоча б словом,
Знову голос твій згадати.
І вкотре ніч..
Я наважуюсь, пишу
Стираю..
Вдавати треба - не кохаю.
і вкотре ніч
Я й не сама, за ким тужити?
Я прошу "цілуй",
Щоб в пам'яті, в душі і серці
Любов мою убити.
І вкотре ніч
Я не пишу, і не стираю.
Тепер вже я тебе не варта.
Не пиши, милий, благаю.