Надворі підозріло пахне медом. Надворі медом.
Незвіданість як якась патаємна рушійна сила під'юджує тебе на ветхі вчинки, які згодом можуть виявитися чи не найміцнішою опорою. І ремствувати опісля чергової нагоди пройти повз цієї незвіданості ти будеш лише на себе.
Мрії відчайдушні - то є мрії від пульсуючого на повну гучність серця. Сумніви - ніби опік довіри, зрада - пожежа для неї.
Все на світі цім дивовижнім є тлінним, але завжди залишається попіл. Історії ніколи не закінчуються, усе лише продовжується. І затяті зрадники теж бажають довіри, бо всі ми створіння людей.
Світ - то герой, що не хоче бути знищеним, тим паче - забутим. Світ прагне бути схожим на орла, бути там же граціозним і прикутим до свободи. Він переживе зраду, але без довіри, навіть вутлої, до краю спуститься. І в
п
а
д
е.
Коли пахне медом, чекай зради. Бо життя - то платна послуга. І довіра завжди йде з додатком поцілунку Юди.