Сьогодні впав останній форпост демократії в Росії.
Померла Валерія Новодворська - правозахисник,
дисидент, соратник академіка Сахарова та Олени
Бонер... Гарна людина, Велике Серце Росії...
Путлер не може здонбасити Донбас, зноворосіїти
Новоросію, з'окраїнити Україну. Відтак Великий
Кормчий повернув свою злобу проти власного народу;
першою жертвою пала Валерія Новодворська...
Існує версія про отруєння правозахисниці! Так ось:
НЕ ЧЕКАЙТЕ РОЗСЛІДУВАННЯ! Його не буде доти,
доки при владі останній вupoдок Росії Адольф Путлер!
З нею нам було в Україні краще. Переконаєтесь
у цьому, прослухавши наведену тут одну з останніх її
промов...
Вічна пам'ять Валерії...
Війну в своїй Імперії...
Почав вести Адольф
І перший чіп* – Валерія...
Немов це гра у гольф!
Адольф ще любить грати,
Як кажуть, у футбол!
Противника за грати –
І забиває гол...
Ми гарно йому зичимо
Здолати океан...
В Донбасі "ГРАД" позичимо,
Заграти щоб пеан:
Повернення з Бразилії
Відзначимо як слід –
Хай буде "цар в екзилі"
Чи метеор-болід...
Давно вже плаче небо
По "праведній" душі –
Таких нам тут не треба:
Свободу не души!
Такі ось "ораторії",
Такі рулади доль.
Окіп** – та територія,
Яку ще осягне Адольф.
13.07.14
_______
*чіп - точний удар на коротку відстань
та вибивання м’яча з піску у гольфі.
**Окіп - єврейське кладовище.
Коли почула про смерть Валерії Новодворської, одразу прийшла впевненість, що її вбили. Маю екстрасенсорні здібності, тому в цьому впевнена. Світла їй пам'ять. Вся правда в вашому вірші.