ми за день проходимо
десятки сотні миль
один повз одного
холодні в середині
гарячі ззовні
рука біля руки
дивимось в очі
а там холодні вогні
один повз одного
ми навіть не скажемо привіт
навіть коли серце розривається
на маленькі шматки
ми будемо
один повз одного ходити
без посмішок
відвертатися ігнорувати
такі ми
нічого з цим не зробити
кохання для слабких
ми його не бачимо
хоч іноді
коли серце рветься
на маленькі шматки
здається зійдуться
два холодних світи
але лиш мить
один повз одного
холодні вогні.