З тобою я
Забуваю про все
Як далеко нас
З тобою занесе?
Скільки доріг
Пройдемо разом?
Чи це просто напросто
Мій палкий сон?
Сон, що сниться
Немов на яву
Вдихаючи запах твій
Лише я живу
Як до губ твої ніжних
Відстань зникає
Як серце твоє
Я відчуваю
Памятаю як груди
Під сяйвом вогнів
Побачив я вперше
У мить занімів
А коли мене палко
Ти обійма
Тоді розумію
Що ти моя душа
Ти просто знай
Що ти, моє - все
І не важливо куди
Мене занесе
Я вернуся до тебе
у наший полон
І ми будемо завжди
З тобою разом
13.10.2013