Мені холодно без тебе
Мурашки по тілу,
Тільки твої ніжні руки
Мене б тут зігріли,
Тільки твої сині очі
Мене полюбили б,
Тільки твої палкі губи
Мене оживили б
Твоє серце засіяло б,
І зіркою стало
І для мене як те сонце,
На небі сіяло б
Твоє тіло молоде,
Під небом в долині
Зацвіло для мене б цвітом
Червоної калини
І я буду у тім раю,
Щодня і щоночі
І дивитимусь мов в море
-В твої сині очі
Я нестиму ту любов,
До самого краю
І кохатиму всім серцем,
Поки місяць сяє
Ми пронесемо любов ту
Через злі долини,
Через горе, через сльози,
Нехай пісня лине
Нехай море грає з горя
І зорі спадають
Нехай знають всі на світі,
Як серця кохають!
3 Травня 2013 Нетішин