Тринадцять щирих "кохаю" ,тринадцять місяців щастя
тринадцять ночей біля раю , тринадцять разів " я не здамся"....
тринадцять кроків до серця ,тринадцять поглядів в душу
тринадцять разів ти подерся, тринадцяту клятву порушу...
тринадцять квітів в букеті , тринадцять демонів в ліжку
тринадцяте плаття в пакеті ,ти купиш тринадцяту кішку....
тринадцяту пісню співаю , тринадцятий стукіт у двері ,
тринадцятий номер трамвая ,тринадцята лавка у сквері...
тринадцять разів я ридаю ,тринадцята випита кава
тринадцять кроків до краю ,тринадцята спільна держава...
тринадцять вибриків долі ,тринадцять розбитих дзеркалець ,
тринадцять фото в альбомі ,тринадцятий мій заблукалець...