Світи…
Місячним сяйвом
Залазь, лоскочи
Моє фортепіано
Радіє сьогодні
Я ж тону серед твого
Моря – п»яний без вина
Ці хвилини поглинають
До останку, нараз
Хоч і бувають раз
На сотні-тисяч секунд
Дорогі і в дорозі без нас
Світи…
Навколо, не два і не три
Я думаю більше,
Вони - усьому камінь
На роздоріжжі, кинутий
Монеткою враз
Не орел і не решка,
Ребро – я пас.
…
Інколи ти палаєш під блюз
Нервуєш під джаз
А нам не лишила і вальс…