моя муза
має чорні крила
та сотні пробілів
муза ти
породження
неба чи пекла
пекла чи неба
як це мило
___________
змалювати небо словами
маючи лише кров
в жилах
насправді не можливо
як це мило
______________
витягни з голови
всі записки
з минулого та спали
це можливо
______________
говорити з небом
не варто
там нічого не чути
говорити з пеклом
не варто
бо можуть почути
______________
любов штука зла
вона пронизує кістки
торкається до душі
а потім прибиває цвяхами
до землі
__________________
поети не вміють кохати
бо в них жінка одна
муза
вона до чорта ревнива
тому
пробувати не варто
бо
лопне голова
____________________
живи вмирай
страждай кохай
руйнуй пали
все можна
коли в псих лікарні ти
_____________________
содом гомора
наволоч вся
на дворі
хтось відкрив
пекла двері
__________________
рахуй складай
працюй заробляй гроші
побільше не трать
помри
хай хтось вкраде
__________________
залізна штора
в моїй коморі
бачила на відміну
від тебе море
_______________
кривий горбатий
поїхали в штати
там така худоба треба
там всім на всіх плювати
рот є
значить бургери буде
чим жувати
___________________
прокляття упало
Микола святий
Гітлер тиран
ЯК вийшло це
просто це
один просто церкву
приручив як ввп
тепер
_______________
мене чекає
анафема
в кінці шляху
але
мене це не цікавить
та не тривожить
бо можна
відлучити від церкви
але не можна від
Бога
...... крапки над Ї 08.06.13