Стрибай у воду! Хто ми тут піщинки, комашки, різні люди. Стрибай в воді немає правди вона омиє твої ноги, а спогади знесе у вирій. Хутчіш стрибай у воду! Можливо ми тут паралелі, кінці обвуленого дроту, а може правда в фальші і слова вбили в нас людоту? Ми звірі стали, бє усе і нищим, погрожуємо смертю сміло, і словом раним і невтішим, матюжим все і всіх на світі. Стрибай чого іще чекати тебе доведено до низу, а філіграмні нерви дано, щоб вірити що є любов на світі.