Ми любили, злились і раділи цією зимою. Ми мерзли, хтось грів руки у теплих рукавичках, а хтось у руках коханої людини. Для кожного ця пора була особливою, але для всіх вона завершилась.
Тепер покладаємо всі надії і сподівання, що і весна 2013 буде незабутньою. На жаль, асфальт ще мокрий, а повітря холодне, хоча календар вже відраховує перші дні березня. В повітрі вже вчувається легкий аромат весни, на яку ми всі з нетерпінням чекаємо.