Що було б? Що було б, якби ми не зустрілись? Не пересіклись десь там, не усміхнулись один одному? Що було б якби ти мені б не написав? Ми б висипались останні тижні літа, готувались, хвилювались. А ми не відривались від екрану, були такі захоплені один одним. Доповнювали один одного. Розуміли з пів слова. Наші фрази. Усмішка від вуха до вуха, коли все це згадую. Ти розлучився зі своєю дівчиною, хвилювався, а я така була щаслива, що ти тільки зі мною ділився цим. Розповідав, розповідала, відкривали один одному душі.. А потім просто віддалились. Навчання, рідкі зустрічі, робимо вигляд, що не помічаємо один одного. Смішні такі. Спільні танці. Теж дивимось один на одного крадькома. Ідіоти ми. І якби цього не було б я б тут не сиділа зараз, не думала б про тебе. Хоча я дуже щаслива, що думаю зараз про тебе.. І дуже нещасна, що думаю зараз саме про тебе..