Ваша сила вражає
І полонить мій світ.
А усмішка кружляє,
Наче зронює цвіт.
Ваша сила — чутлива.
Забирає в полон,
Шепче серце мрійливо
І співа в унісон.
Ваша сила — важлива,
Не підвладна дощу.
Я така терпелива,
Все на світі прощу.
Ваша сила — бурхлива,
Закружляє в танку,
А душа метушлива
Лишить пам’ять щемку. 2012