кололева без тебе сходить на небо слави
дивиться з гори. де ви? так треба
позирає на всіх. мружить очі лукаво
тепер вона входить в екстаз
вона знає для чого усі ті розмови
вона чує і знову вигадує щось
щоби знову не прийти додому
щоб дурів ти за чашкою кави в той час
коли вона знає про твої бажання
про твої страждання й нестримний психоз
вона позвонить тобі востаннє
й промовить ніби не в серйоз:
"ти ж знаєш як я тебе сильно кохаю"
не вірив би ти їй. безглуздо то всьо
королева знає що вона робить
королева знає. ти дурень. однак
вона не здогадується. видалив номер
і викреслив з списку знайомих. ось так
3 липня 2012 р.