Чуєш, як грає
Мелодія сліз
Чуєш, співає
Зачарований ліс
Заглядає у вікна
Спантеличений сон
Його відштовха
Дзвінкіт вікон
Ще ранок усюди
Прокидатися рано
Від нічної напруги
Звільнитися рада
Під ковдрою книга
Самашедшої Ліни
На серці туга
Бо немає довіри
Грає вітерець
З курчавим волоссям
Мов сивий старець
З золотистим колоссям
Уявляєш як в полі
Серед степів
За покликом долі
Тебе він зустрів
Розбігається ніжність
По венах теплом
Вранішня свіжість
Застала за сном
28.12.2011