Я розриваю тишу!
Я ставлю новий знак!
І де стоять три крапки
Я ставлю лиш одну
Мій подвиг, невагомий
Но я іду в перед
З тобою, чи без тебе
Питання ставлю знак
Побачимось ми в скорім
А може вже ніколи
Нехай були три крапки
Поставлю я тут кому
В відносинах, три крапки
Нехочу ставить я
Поставлю я тут кому
Й продовження ще буде
Нехай не всім буду героєм
Нехай романтик без роману
Та у стосунках: "я з тобою"
Ще рано ставить крапку