Ми зустрілись на Різдво. Ти смішний, веселий, добрий, розумний, ти невизначений мною. Ти наче небо таке ж просторе і чисте, сонце тепле, лагідний подих вітру. Ти–це щось незвичайне і дивовижне.
Я хочу літати. Бо я знаю, що ти мене кохаєш так, як ніхто. Ти знаєш про мене все, ти даєш руку допомоги, ти обіймаєш мене, ти цілуєш коли я йду, ти плачеш коли ми розстаємось, ти пишеш вірші, ти даруєш ніжність. То хіба це не любов?
Я відчуваю і знаю, що ти те, що я довго шукала. Я хочу вірити тобі, любити тебе, бути з тобою завжди, і мені не важливо скільки між нами років 5,7 чи 10, я знаю, що ти будеш кохати мене.
Я стану для тебе всіх, а ти для мене, бо ми–це дві рідні людини, дві душі, нас неможе ніщо роз’єднати. Без тебе немає мене, а мене без тебе. Я люблю тебе моє небо. Твій Янгол.