Люблю вафлі,печиво,і марципани,
Люблю коли є шоколадні фонтани
Цукерки я особливо люблю
Коли вони є - з`їм торбинку усю!
Люблю коли є багато халви
Люблю я морозиво літньої пори
Люблю згущенку і карамель я
Люблю ще їсти я варення
Люблю торти і тістечка люблю
Коли я їм це - приходить натхнення!
O...My sweet - I love you...
Ще я люблю дуже мед
І я впевнена що мене омене
Цукровий діабет!!!!!!!!!!