*
Під розкішними
палацами
хтось розливав
напалм -
Неначе шлях свій
освіщав.
Коли його
схопили
про правду щось
кричав.
під урядовими
палацами
хтось розливав
напалм... .
*
у секс-шопі
гумового
раю
гумового
кохання
ослаблені і
спорожнілі,
відсиділи усі
подвоєний строк
у своїх двокімнатних
квартирах
і у рабстві
побутових думок
імітації кохання
імітації пізнання
лише тупе споживання
від зарплат
і до
затрат невдалого дня.
безкінечного
споживання
ми
безкрайній послуг персонал
галімого пожирання
того чим наш
телевізор
насрав.
імітованого
фалоімітатору
надто гумовий оргазм
вчить нас банківської
справи
вчить нас вправам
садо-маз.
у каналізаціях
дітьми ще
шукали разом
сенс.
на плиті напалм варили.
святкували ювілей.
а у небі
випускали
дим
і попіл
і руду
і садитимуть
як і саджали
непридатних
у тюрму.
а ти що,
іще лояльний
до поліцаїв і тюрми?
та ж скоро-скоро
я це знаю
буде небо у вогні
скоро нас порве пожежа
розколотить землетрус
вавилонську срану вежу
підірве останній гусь
а ми сидітимем
в запарі
невеселі
і сумні
як же ми так проїбали,
ті остаку щастя дні?
як же ми отак не встигли
наговоритись про любов,
обсудити план грабунку,
порятунку,
план на двох?.
депутат
і срана фірма
підмайстерня?
капітан?!
вишуканого
весілля
я останній генерал!
транснаціональної споруди
я безмежний як тарган,
скільки заздрощі і бруду
світ у мене напихав!
але все напалм очистить
оживає знов і знов.
трошки банальний
і сердитий
і отруєний терор.
ми любов свою плекаєм
у вісні і до хайла
підірвемо
прибиремо
залишки пана-майна!
заспокоєно дивлюся
як горить весела гума
як горить веселий фалос
як горить грошей орда.
так приємно підкидати
у вогонь душі
дрова!
так приємно підпалити
те що дорого було,
після скудної в\"язниці
розуміш - це лай*о!!!
усе л*йно!...
а я дуже непристосовний
до життя цього став
я не вмію розрізняти
оригінал бренду від підробки
я не вмію розрізняти
брендів
сраних
недоробки.
А я
так і не навчився
розбиратися
в шмотті, меблях, техніці
атрибутах успішності
та бездоганно
відрізняю
підробки ваших облич!
і вашої лицемірної
єдиноначальної
втішності.
Десь отам на роздоріжжі
у анархію
святу
хай прокладе безпризорник
напалмовану тропу.
хай хоч проліски дивізій
і мистецтва леґіон
заслоняє їх девізів
безпонтовий
підлий
сон.
і очистить від куколю
від дешевого плода
славну істину
про волю
що зруйнована тюрма
цивілізації!
80% благ
звільнено
усе в прострації
і повернуто назад
часу плин
по новій котить
в невесомого раба
більше
ніхто не скормить
свою дупу
від труда
інших
і не принизить
слабшого.
лише одне шкода.
що утопія
не в моді
як і правда.