КРИСТИ.
Скажи, чи вмієш ти кохати,
Скажи, це просто або складно?
Коханням вмієш вибухати?
Чекаю відповідь докладну!
Скажи, чи зможеш ти створити
Оці тендітні почуття?
Чи зможеш ти мені дарити
Лише щасливі відчуття!
Скажи, чи вмієш відчувати
Мої потреби і бажання?
І себе добре почувати,
Коли між нами є кохання!
Скажи, чи зможеш ти втримати
Оцю палку нестримну силу?
Чи зможеш ти терпіння мати
Здійснити все, що я просила?
Скажи, чи вмієш ти мовчати,
Коли нема що говорити?
Чи вмієш про любов кричати,
Чи зможеш щастя ти творити!
Скажи, чи зможеш ти палати
Яскравим полум’ям кохання?
Всі перепони подолати
І втілити усі бажання!
Скажи, чи зможеш ти прощати
Безглузді прикрі помилки?
І знову разом розпочати
Дорогу спільну у роки!
Скажи, чи зможеш ти забути
Всіх, що колись були у тебе?
І лиш зі мною поруч бути,
Щоб разом рухатись до неба!
Скажи, чи вмієш ти благати
Про щастя Бога й небеса?
І почуття оберігати,
Бо світ кохання - це краса.
Скажи, чи зможеш ти прохати,
Щоб я була лише твоя?
Скажи, чи вмієш ти кохати
Так сильно, як кохаю я!
Окончено 21.08.06.