Я більше не хочу кохати.
Мені вже набридло страждати
І усмішки до болю набридло вдавати.
Дивитись їй в вічі і не обняти...
Щоночі лягати й у снах цілувати,
а ранком не всилах реально сприймати,
що ти не моя і кохаєш ти іншого, а я...
як наївне дитя,все надіюсь і мрію,
що колись ти полюбиш мене,
хоч і сам розумію,що обманюю тільки себе.
Ти мов ангел без крил,
ти мов сонця промінчик,
ти мій плід заборонених мрій.
Хоч люблю я тебе та разо́м
нам ніколи не бути.
А без тебе втрачаю усе,
що тримає мене на землі!
гигги, а я сто років тому таке "досить!" написала:
І для чого говорити «завтра»
Чи як у фільмах «далі буде»
Скажи це тепер
Постав перед фактом
Чи перед факом
Чи на коліна
Чи просто на місце
Не бий слізно в груди
Не ставай йолопом
Не ліпи здуру
Не обсипай попелом
Досить!
ginfix відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00