Написавши десятки віршів
Так і не підібрав слова
Як описати те що відчуваю я
Як висловити те про що кричить душа
На небі зараз зорі
Ніч накрила міста
Не закриваються мої очі
Пишу і пишу ці слова
Подарую тобы квітку
І вона розцвітне в твоїх руках
Ти так здивуєшся подивишся
А сердце твоє выдчує що це знак
Хоча краще приснюсь тобі у кольоровому сні
Ти будеш принцесою а я блукатиму по землі
Шукатиму тебе..та тебе викрадуть чудовиська страшні
Спасу тебе ..стану лицарем на твоїй землі
На небі зараз зорі
ніч накрила міста
Незкриваються мої очі
Пишу і пишу ці слова
Я б підійшов до тебе і просто сказав
Я люблю тебе...але це якось не так
Бо любов надто низьке поняття...
Щоб описати що відчуває душа
Інколи так хочеться сказати що аж болить голова
Забути тебе хоч на хвилинку, та неможу я
Скажіть де знайти такі слова?
Щоб лицар сказав принцесі про свої почуття
На вулиці зараз зима...морози, замерзла рука
Витягаю блокнота і далі пишу вірша
Може після тисячного підберу потрібні слова
І тоді ти скажеш *Я тільки твоя*
На небі зараз зорі
Ніч накрила міста
Не закриваються мої очі
Пишу і пишу ці слова
Ти напевно засинаєш
Засинаєш сама
Як жеш надіюсь
Що в твоїх казкових снах
Головні герої ти і я
Лицар спасе принцесу
В подарунок її поцілунок, її рука
Скоро настане ранок
Із першим променем сонця
Закінчитья казка ця
А я так і непідібрав слова.
Чудовий вірш!
Він не написаний по правилах, але саме так і задумано! Я згідна з natalux - не дозволяйте нікому раниити Вашу душу! а дівчина Вам повірить, я впевнена!!! особливо, коли прочитає Ваші вірші...
Elence відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
добре що ви зрозуміли саму ідею вірша).Якщо слідувати всім нормам то...мало що получається