Вже два дня я одна,
Без тебе у Львові сама.
Ти так зараз далеко
І мені без тебе нелегко.
Сижу дома весь час
І думаю тільки про нас...
Що ж мені робити?..
І як тут поступити?..
З одного боку ти
І від цього не втікти,
А з другого вона
І в цьому вся біда.
І в чому моя вина?
Адже між вами стіна
І вона ж далеко не сама,
Хоч признати це не бажа...