Є багато такого, що я би робив залюбки.
Я б стеріг від торговців каміння і квіти яскраві,
А іще б я возив по світах контрабандні думки
І саджав би на ніж офіцерів поліції нравів…
Та недовго звичайно триває цей творчий азарт,
І отримуєш гроші за те, що нікому не треба, -
Так атланти свій мармур охоче несуть на базар
І, рахуючи зиск, не в/зважають, що падає небо.
Я спокійно дивлюся у дзеркало і на екран,
Наче той горобець, що дарма йому тикати дулі.
Я програю, що хочете, доки для мене це – гра,
А насправді я лютий, мов серпень в південній півкулі.
Тачикома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Особливо, коли сніг іде! Або навіть дощ. )) Зі святом вас. це кагор і великодня булка! яєчка серед смайликів не бачу, хіба що оце: , але воно якесь надкушене!
Мені у цьому вірші все подобається.
Де тут "сбивчиво и невнятно"? Можливо це якісь Ваші творчі відчуття, а для сприйняття тут немає нічого "скомканого".
Як з моєї точки зору.
Вибачте, що не прокоментувала вірш відразу.
Справа в тому, що іноді, щоб зрозуміти, сприйняти автора варто читати не по одному віршу ( адже можна потрапити на не найкращий твір і мати хибне уявлення про творчість).
Поки що прочитала ваші вірші українською. Цей запам"ятався найбільше.
А ще "ВПРАВА".
При можливості зайду ще в гості. Думаю, що ви не будете проти.
Передавайте вітання Кара-Бі.
Дивне місце.
Тачикома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А ви бували на Кара-Бі! Дійсно місце чудове. Я тут мешкаю доволі близько -- в селі Красноселовка (14 км. на південь від Білогірська). Так що, якщо колись іще будете неподалік, виходьте на зв*язок (0664350626 Женя).
Оценка поэта: 5 Чем дальше в возраст, тем сильнее сдаётся непреложная необходимость полиции нравов. Сейчас для меня... это так. Когда молод и немудр, нужен кто-то, способный удержать от поступка, за который последует расплата. И расплата изнутри всегда страшнее наружной.
Виват полиции нравов...
Тачикома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Понимаю. И ты тоже права.
Однако у молодости есть своя мудрость.
Когда молодой человек смотрит, сколь несчастны многие так называемые "мудрые" из числа так называемых "взрослых", он(а) осознает, что необходимо совершать поступки, пусть даже за этим последует расплата. Пусть даже изнутри.