вона ще вчора посміхалась
в очах ще жевріло життя
тоді вже з рідними прощалась
вела хвороба в небуття.
як важко знати, що вмираєш,
боротись з болем кожен час.
лишить дітей?і ти страждаєш
як чуєш:ма, не кидай нас...
вона трималась як могла,
та смерть свою не зупинила
на усмішку печаль лягла-
жахлива темрява, могила.
а за труною ішли люди,
і всім в цей день хотілось жити.
цю смерть ніхто з нас не забуде:
це заклик нам, життя цінити.