Мої шановні та талановиті друзі,
Ви обдаровані усі!!!
Завжди із Вами поруч Муза,
Пегас крилатий, як у сні.
Я майже всі читаю вірші,
Які творить наш любий клуб,
І дуже гордий я всім серцем,
Що можу з Вами поруч буть.
Ви вибачте мені шановні
За те, що відгук не пишу,
На цю яскраву Вашу творчість,
Я нею дуже дорожу.
Не можу я критикувати
Ту творчість що творите Ви
Та й оцінити дуже важко,
Бо серце теж моє болить.
Болить, коли чекаєш відгук,
На ті рядки що народив,
А тільки ти його отримав
Тоді ж одразу і зрадів.
Зрадів, бо світ це немовля побачив,
Бо однодумці в мене є.
І тільки друзі правду скажуть
Тобі в обличчя, як все є.
І знов з’являється натхнення,
І знову виникають почуття,
І знов народжується тема
Для створення новенького вірша.
Ще хочу я перепросити,
За те, що відповідь не дав
На Ваші відгуки за вірші,
Що на сторінку я кидав.
Я відповідь надам Вам віршем
Та побажаю геть усім,
Щоб Ваша творчість не згасала,
Талантом радуйте весь світ!!!
́́