Діє в історії життя - диктатура партії...
Це не благанний "закон", що для "порятунку" людства.
Влада й держава. як апарат примусу армії...
Змінюють властивості духу. ...Люди стають злющі!
"Зносить" волю, активність, розум, свідомість людини.
І собі спорудили ідола, боввана свого...
Люд стає навколішки, ниць припадає - гне спину.
...Моляться "молі", роблять тату її на тілі свому.
У народу, яка забрала світлі думки й віру...
І майструє з себе бога, втілює уявлення
Про обмежених в існуванні і потрібності війн!
Щоб майдани обезлюднили, як і свідки явищ...
Кожній владі потрібна маніпуляція людьми,
Це пояснює вже чимало історичних фактів...
Не викликають вони і сумніву в сучасну мить.
...Вчитись треба жити без агресії і без атак!