Глибокі роздуми суттєво допоможуть
Прозорливість свого зростити серця,
Навчитись слухати його тихенький голос,
Від хитрощів різнити інтелекту.
Спливуть із серця глибини знання правдиві
І неймовірне почуття любові.
Це справжнє почуття дарує позитиви,
Натхнення й розширяє горизонти.
Любов світ кожного з нас наповняє змістом.
А приголомшлива любові сила
Підштовхує до змін навколишнього світу,
Його удосконалювати вміло.
Людину змінюють ці почуття сердечні,
Небачені таланти відкривають,
Допомагають здійснювати дивні речі
Так легко, як, здається, й не буває.
Завжди любов корисне і прекрасне творить,
І не руйнує, а будує вічне.
Важливим у житті є почуття любові.
Свята любов – рушійна сила світу.
07.08.2019