Що поздоровлення прислав,
За те, Євген, я дуже вдячна !
Чом ЗінаЄдою назвав ?
Звучить,повірьте, як болячка !!!
Чи не освоїли ще друк ?
Чи української не знаєш?
Але ж я вдячна, Удод,Вам,
Що нас в цей час не забуваєш.
Якщо б російською писав,
Лунало б звісно Зинаида,
На Українській же ,Удод,
Зовусь я точно Зіна Ї да !
Висоцького не тільки Ви,
Але і я його читаю,
І разом з ним і Я, Удод,
Про те ж вірші свої складаю.
Пишу вірші про рідний край,
Про сумні братські домовини,
Ще й призиваю молОдіж,
Щоб шанували їх могили.
Автор : Зінаїда Голуб