Прилетіли ворони
Видзьобали душу
Як залізні борони
Рвуть на клапті тишу
Кинули у полум’я
Те що було серцем
Розпочавши з полудня
Ріжуть тіло скельцем
Дочекавшись ніченьки
Роблять мене мертвим
І виймають віченьки
Щоб стола підперти
Пьють до ранку крівоньку
Рвуть мене шматками
Дзьобають голівоньку
Чорними думками
Льють води цілющої
Як приходить сонце
Щоби знов до пізньої
Пив біду по денце
Загукаю братчиків
Вити буду вовком
Хрещених язичників
Розбуджу я зойком
Час приходить смертоньки
Буде люта згуба
За всі наші слізоньки
Ворогу погиба